Hello Stalkers

Welcome to my simple blog . Imma just simple person . Follow my blog , then leave your link , I will follow you back . Thanks for your kindness . Enjoy your life .

Friday, May 18

miss you badly biy :(




Topek , sumpah ayu rindu topek gila gila *lap airmata* topek tipu kan ? topek tak pindah kan ? Sampai hati topek nk tinggal ayu kan ? Hm ayu tengok fb topek , tangkap gambar dengan perempuan punya rapat kan ? pnpuan tu pon comey , untunglah *lap airmta^ topek pernah fikir tak perasaan ayu tgok gambar tu ? Tak kan? topek tak pernah fikir semua tu kan ?sorry k ayu block topek . ayu tak boleh tahan sedih tengok gambar tu.
Dulu topek selalu call ayu kan? Kita suka supersaver kan? Ayu rindu semua tu . Topek makin lama cuba jauhkan diri dari ayu. Ayu setiap hari tunggu topek mecet / atau call ayu macam dulu . Tapi tak . Topek buat ayu macam tak wujud. topek jangan tipu la kalau topek cakap yg topek tak text orang lain. Hm takpe laaa terima kasih topek buat ayu macam ni . Ayu ingat. TERIMA KASIH SANGAT! nanti angan lupa datang sunway k , tu pon kalau tak busy dengan orang lain k bye.




No comments:

Post a Comment